PREMIJERA: Tako mi to radimo (dok. film)

30. ožujka 2017. u Domu HV u Kninu bit će prikazan premijerno dokumentarni film “Tako mi to radimo”. Upad je besplatan, premijera počinje u 19:00h, a nakon premijere u caffe baru Škafić, bit će after party. Dj Tola vrti muziku uz nastup Swata Team trap grupe iz Trogira uz akcijske cijene pića.

Dokumentarni film potpisuje produkcijska kuća Jedina.hr iz Splita. Redatelj je Zvonimir Pavlinović, producent Željko Skoko, a koprodukcija Kino klub Split. Također važno je napomenuti kako je film nastao u suradnji sa glazbenom produkcijom Lawless Music iz Knina.

O DOKUMENTARNOM FILMU

“Tako mi to radimo” kroz vremenski period od tri godine govori nam o momcima koji kroz glazbu i aktivizam nastoje promijeniti percepciju Knina kao grada slučaja. U vrlo kratkom vremenu uz suradnju sa produkcijskom kućom Jedina iz Splita, izbacuju nekoliko glazbenih spotova koji im otvaraju vrata za glazbenu suradnju sa Marinom Ivanovićem Stokom, FilTilenom, Ludinom itd., te u Kninu oživljuju zamrlu hip hop scenu. Ovaj film definitivno nije samo film u glazbi. On u sebi nosi i određenu dozu optimizma i poticaja svima nama mladima, a pogotovo onima koji misle kako ih sredina u kojoj žive sputava u vlastitom uspjehu.

TRAILER VIDEO

Fb event: https://www.facebook.com/events/259698511149449/